onsdag 17 april 2019

Dag 6 LA

Sea Shore Inn bjöd på en klassisk amerikansk hotell frukost, kaffe, jos och mjuka kakor. Vi förflyttade oss i stället en liten bit till ett surf hak och en kolesterol rik komplett frukost. Kaffe, jos, pannkakor med sirap, ägg, bacon, fattiga riddare och stekta grönsaker indränkta i cheddarost. 

Första stoppet för gruppaktivitet ( förutom obligatorisk tankning) blev USS Midway som är ett hangarfartyg som numera tjänar som museum. Tur att man slipper tjänstgöra på något sådant.




Efter Midway fick jag hela gruppen att göra ett stopp i downtown för att jag skulle köpa en magnet på Hard Rock. Synd att caféet stängde 1 1/2 år tidigare och att det blev till att springa 5 kvarter genom det anrika Gaslamp District till hotellet istället.


När jag äntligen reconnectat med gruppen som avslutat  både kaffe och glass på ett mysigt litet fik vände vi ut ut San Diego och mot Arizona.

Interstate 8, upp över ett kallt eländigt berg  4200ft 44gr F, 1260m  7gr C, längs Mexicanska gränsen och Interstate 8.
I Jacumba lyckades vi äntligen komma under 200kr för en lunch. Prisvärda tacos med bönor och ris till.








Hotellet i Wellton (Microtel) ligger precis mitt i ingenting men med ett trevligt poolområde och grillar.
Så det blev badning för några och gemensam grillning med alla.




Tisdag 16/4: Avresa 09:30, tankning, Down Town San Diego, besök av USS Midway, Interstate 8, mexikanska muren, lunch i Jacumba, tankning Ocotillo, Arizona tullen, ankomst Wellton ca 18:00.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar